Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Acun Ilıcalı'nın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sert bir karşılık verdi ve sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir hamlede bulundu. Buruk, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'yı Instagram'dan takipten çıkararak eski dostluğuna dair flaş bir adım attı. Bu gelişme, spor dünyasında büyük yankı uyandırırken, Buruk'un yaptığı göndermeli açıklama dikkat çekti.

Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı'ya "Survivor" Göndermesi

RFS maçı öncesi basın toplantısında konuşan Okan Buruk, Acun Ilıcalı'ya yönelik "Survivor" göndermesinde bulundu. Açıklamasında, "Biz daha 10 gün önce Fenerbahçe Stadı'nda herkesin takdirini kazanan bir futbol ortaya koyduk. Orada kırmızı takım kazandı, mavi takım kaybetti. 3 puan ödülünü cebimize koyduk," ifadelerini kullanan Buruk, bu sözleriyle hem sahadaki başarıya hem de Ilıcalı'nın programına esprili bir göndermede bulundu.

Acun Ilıcalı'nın Okan Buruk Hakkındaki Açıklamaları

Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Beşiktaşlı dostlarına saygı duyduğunu ancak konu Fenerbahçe olunca farklı düşündüğünü belirtti. Ayrıca, Okan Buruk’un Kasımpaşa maçı sırasında hakemle ilgili söylediği sözlere dikkat çeken Ilıcalı, “Okan Buruk, 88. dakikada hakeme ‘Bu penaltıyı verirsen burada bir daha maç yönetemezsin’ diyor. Bu, Türk futbolunun geldiği durumu özetliyor,” ifadelerini kullanmıştı. Ilıcalı, bu açıklamalarıyla Türk futbolundaki adalet ve hakem tartışmalarına değinmişti.

Eski Dostluktan Gerilimli Sürece

TRT Tabii canlı izle: UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi TRT Tabii Spor nasıl izlenir, üyelik ücreti ne kadar? TRT Tabii canlı izle: UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi TRT Tabii Spor nasıl izlenir, üyelik ücreti ne kadar?

Okan Buruk ve Acun Ilıcalı'nın uzun süredir devam eden dostluğu herkes tarafından biliniyordu. Ancak Ilıcalı’nın bu açıklamalarından sonra Buruk’un yaptığı sosyal medya hamlesi, aralarındaki gerilimin arttığını gözler önüne serdi. Özellikle Buruk'un Survivor temalı göndermesi, spor camiasında geniş yankı buldu.