Neler Oluyor Hayatta programında bir dönemin sona erdiği duyuruldu. Nur Tuğba Namlı'nın programdan ayrıldığı ve Ferda Yıldırım'ın yeni sunucu olarak katıldığı bilgisi izleyicilerle paylaşıldı. Ayrılığın arkasındaki sebepler ise merak konusu oldu.

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Programından Ayrıldı mı?

Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki

"Neler Oluyor Hayatta" programında önemli bir değişiklik yaşandı. Deneyimli haberci Ferda Yıldırım, Hakan Ural’ın yeni partneri olarak göreve başladı. Bu değişiklikle birlikte, izleyiciler Nur Tuğba Namlı'nın programdan ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor.

Nur Tuğba Namlı'dan Ayrılık Açıklaması
Nur Tuğba Namlı, 19 Temmuz’da sosyal medyadan yaptığı açıklamada programdan ayrıldığını duyurdu. Ancak, ayrılma nedenine dair herhangi bir açıklama yapmadı. Namlı, Hakan Ural ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak, ayrılığına dair duygularını ifade etti:

“Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra… Dile kolay 4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm @hakanuralofficial ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene... O yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor.
Ne kadar teşekkür etsem az…
Programımızın her gününde ben sizin bana olan sevginizi hep hissettim. Benim sevgimin de size ulaştığını umuyorum. Sizlerle beni buluşturan işimi de, sizi de çok seviyorum!
Biz sizinle yeni işlerde yine buluşacağız, yine beraberiz. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi yolluyorum, iyi ki varsınız.”

Yeni Sunucular Kimler?
"Neler Oluyor Hayatta"nın yeni sezonunda, Ferda Yıldırım ve Hakan Ural sunuculuk görevini üstlenecek.