Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off rövanşında bu akşam Lugano ile karşılaşacağı maç için heyecan dorukta. Taraftarlar, Beşiktaş’ın evinde oynayacağı bu kritik maçın saatini ve yayın kanalını öğrenmek istiyor. Maç saat 21:00'de canlı olarak izlenebilecek.

Beşiktaş-Lugano UEFA Avrupa Ligi Play-Off Rövanş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rövanş mücadelesi bu akşam oynanacak. Beşiktaş-Lugano karşılaşması 29 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de başlayacak. Maç, Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Canlı Yayın ve Şifreli Yayın Bilgisi

Maçın canlı yayını EXXEN platformu üzerinden yapılacak. Yani, Beşiktaş-Lugano karşılaşmasını izlemek isteyen futbolseverlerin EXXEN'e abone olmaları gerekecek. Maç, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanmayacak.

TSYD Bursa Şube Başkanı Ekmekçi: "Bursaspor ölü toprağını attı" TSYD Bursa Şube Başkanı Ekmekçi: "Bursaspor ölü toprağını attı"

Hakem ve Yardımcı Hakemler

Maçın hakemi Radu Petrescu olacak. Petrescu'nun yardımcı hakemleri ise Radu Ghinguleac ve Mircea Grigoriu olacak.

Maçın Önemi

İsviçre'deki ilk karşılaşmadan 3-3'lük skorla dönen Beşiktaş, rövanşta galip gelerek UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına yükselmek için mücadele edecek. Taraftar desteğiyle bu maçta başarılı olup olamayacağı büyük bir merak konusu.