Nesiller Buluşuyor Torunum Olur Musun?” Projesi kapsamında 0-18 Yaş Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan okul öncesi çocukları ile Osmancık Huzurevi yaşlıları bir araya geldi. 

Rehberlik Araştırma Merkezinde ''Çocuklar Güvende'' Ekiplerinin Çalışma Usul ve Esasları Yönergesi kapsamında ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “İşbirliği Protokolü” konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Harbiye Açık Hava'da sonbahar yıldızları Harbiye Açık Hava'da sonbahar yıldızları

“Nesiller Buluşuyor Torunum Olur Musun?” Projesi kapsamında 0-18 Yaş Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan okul öncesi çocukları ile Osmancık Huzurevi yaşlıları bir araya geldi. 

Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Proje ile bakım altında kalan yaşlılar ve okul öncesi çocukların kaynaşması amaçlanmakta ve dede-torun, nine-torun ilişkilerinin sağlanması amaçlanmaktadır. Çocuklarımız ile yaşlılarımız etkinlik kapmasında eğlenceli vakit geçirmiş, yaşlılarımız çocuklarımıza masal okumuş, personellerimizin de desteği ile el ayak denge oyunu, labirent oyunu ve yüz boyama gibi çeşitli etkinlikler yapılmıştır” denildi.