Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulunduğunda başlayan soruşturmada gözaltına alınan kişilerin sayısı artıyor. Amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın tutuklanmasının ardından aile bireylerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. İşte gözaltına alınanların listesi!

Narin Güran Cinayetinde Gözaltına Alınanlar
Diyarbakır’da günlerce kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasıyla başlayan soruşturma kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanırken, Narin’in ailesinden birçok kişi de sorgulanmak üzere gözaltına alındı. İşte cinayet soruşturmasında gözaltına alınanların listesi.

Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi? Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi?

Gözaltına Alınan Aile Üyeleri
Gazeteci Nazif Kahraman’ın A Haber canlı yayınında açıkladığı listeye göre, Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan aile fertleri şunlardır:

A.R. (44): Narin’in babası
Y.R. (44): Narin’in annesi
E.G. (18): Narin’in abisi
Ö.F.G. (29)
B.G. (37)
F.G. (42)
K.G. (31)
M.G. (40)
H.İ.G.

Gözaltına Alınan Diğer Yakınlar

Aile fertlerinin yanı sıra yengeler, amca çocukları ve kuzenler de gözaltına alınanlar arasında:

M.G. (46): Yengesi
M.G. (39): Diğer yengesi
A.K. (40): Halası
M.Ş. (44): Eniştesi
U.G. (24): Amca oğlu
O.G. (23): Amca oğlu
M.G. (15): Amca kızı
B.G. (19): Amca kızı
M.K. (23): Kuzeni
D.G. (22): Kuzeninin oğlu

Salim Güran’ın İşçileri

Cinayete karıştığı şüphesiyle gözaltına alınan diğer isimler ise Salim Güran’ın işçileri ve yakınları:

M.S. (40): Salim Güran’ın işçisi
R.S. (15): M.S.’nin oğlu
Ö.Y.: Diğer işçi

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın İfadesi

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın verdiği ifadelere göre, Narin’in amcası Salim Güran, küçük kızı öldürerek cansız bedenini saklaması için Bahtiyar’a teslim etti. Bahtiyar, cinayeti reddederse ailesiyle birlikte öldürüleceği tehdidi aldığını iddia etti.

Soruşturma Sürüyor

Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma derinleştirilerek devam ediyor. Gözaltına alınan kişiler sorgulanırken, olayın tüm detaylarının ortaya çıkarılması için güvenlik güçleri çalışmalarını sürdürüyor.