Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralandı HTS kayıtları cinayeti çözdü. Türkiye'yi yasa boğan cinayetle ilgili günler süren çalışmalar sonuç verdi. Ekipler 8 yaşındaki Narin'in evde öldürüldüğünü ve o sırada 4 kişinin evde olduğunu tespit etti. Hazırlanacak iddianamede 4 kişinin cinayeti işbirliği içinde işlediğinin vurgulanacağı ve 4 kilit isim için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteneceği öğrenildi. İşte Narin cinayetindeki son gelişmeler...

Narin Güran cinayeti Türkiye'nin gündemindeki yerini korurken; katil ya da katillerin kim olduğu merak konusu olmuştu. Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili soruşturmada çember daraldı. Soruşturma kapsamında amca Salim Güran, anne Yüksel, ağabey Enes, itirafçı Nevzat Bahtiyar dahil çok sayıda kişi tutuklu durumda bulunurken; HTS kayıtlarının olayı çözdüğü belirtildi.

"ODA ODA KİM NEREDE BELLİ"

Daraltılmış baz çakışmasıyla önemli verilere ulaşıldı. Teknik çalışmaların son aşamasına gelindi. İddianame hazırlık süreci başladı. Daraltılmış baz çakışmasında hangi evde kim nerede belirlendi. Yargı süreci uzamadan tamamlanacaktır. Daraltılmış baz çakışmasıyla önemli verilere ulaşıldı. Oda oda kim nerede belli." dedi.

EVDE 4 KİŞİ VARDI

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni gelişmeleri aktardı. İddianameye yansıması beklenen detayları anlatan Dicle Canvova, Narin'in evde öldürüldüğünü ve evde olan 4 kişinin adını verdi.

Canova konuya dair şunları söyledi:

"Narin evde öldürüldü. Evde 4 kişi vardı. Anne, abi, amca ve Nevzat Bahtiyar evdeydi. Amca Salim Güran ile Narin'in ağabeyi Narin'i öldürdüğü iddianameye yansıması bekleniyor.

CİNAYETİN ODAĞINDAKİ 4 İSİM

İddianame hazırlandı. Birkaç gün içinde mahkemeye sunulacak. Savcı, adı geçen, gören, duyan ve konuşmayan dahil herkese en yüksekten ceza isteyecek. Cinayetin odağında ise dört isim yer alacak: Amca Salim Güran, Abi Enes Güran, Anne Yüksel Güran, ve Narin'in cansız bedenini ortadan kaldıran Nevzat Bahtiyar.

Baz istasyonu verileri daraltılarak yapılan analizle sonuca ulaşıldı. Yani baz ve HTS kayıtları olayı çözdü. Bu kayıtlar gösterdi ki Narin, evinde öldürüldü ve o sırada evde amca, abi, anne ve Nevzat Bahtiyar vardı. Dolayısıyla edindiğim bilgilere göre iddianamede, Narin cinayetinde bu isimlerin iş birliği yaptığı tezi ortaya konulacak.

ABİ VE AMCA İŞBİRLİĞİ...

Daha önce adli tıp sonucu ortaya çıkmıştı: Narin'in boğularak öldürüldüğü ve o sırada ağzından çıkan sıvının amcanın eline bulaştığı, bu nedenle amcanın kullandığı aracın direksiyonunda ve şoför koltuğunda Narin'e ait DNA izlerine rastlandığı tespit edilmişti. İddianamede bu bulgular yer alacak ve Narin'in abisi Enes Güran ile amcası Salim Güran'ın iş birliği içinde cinayeti işlediği vurgulanacak.

4 KİŞİ HAKKINDA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEMİ...O sı

rada evde bulunan dört kişi için de ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilecek. Olayın kesin detayları mahkemede çözülecek. Ayrıca bilen, duyan, susan ve yanlış yönlendirenlerin tamamına da üst dereceden cezalar talep edilecek.

NE OLMUŞTU?

Narin Güran, 21 Ağustos günü akşam saatlerinde ailesinin kaybolduğu yönündeki bildirimi ile gündeme gelmişti. Sonrasında olayın bir kaçırılma değil, cinayet olduğu anlaşıldı. Narin'in cenazesi, 9 Eylül'de Eğertutmaz Deresi’nin kıyısında, bir ağacın dibinde çuval içinde bulunmuştu. Yapılan incelemeler sonrası, Narin'in 21 Ağustos'ta saat 15.15'te okul kamerasına yansıyan son görüntüsünün ardından evinde öldürüldüğü ve kısa süre içinde dere kenarına cansız bedeninin götürüldüğü anlaşıldı. Ölümünün amca ve abinin iş birliği ile gerçekleştiği, annesinin de o sırada evde olduğu belirlendi. Nevzat Bahtiyar'ın ise Narin'in cansız bedenini saklamakla görevlendirildiği netleşti. Zaten tek itiraf da Nevzat Bahtiyar'dan gelmişti.

Kızıl Goncalar 22. Bölüm full izle Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça yayında Kızıl Goncalar 22. Bölüm full izle Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça yayında

NARİN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Bu sorunun da mahkemede netleşeceği belirtiliyor. Görmemesi gereken bir ilişkiye tanıklık ettiği iddiası, başından beri gündemde yer alıyor. Şimdi, ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanacak bu dört ismin mahkemede neler söyleyeceği merakla bekleniyor. Ancak görünen o ki, iddianamede talep edildiği gibi, o köyde bu olayla ilgili kim varsa hepsine ceza yağacak. Cinayet sırasında aynı yerde, yani Narin'in evinde bulunan dört kişi için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi davanın odağında olacak."