Melih Ünlüer kimdir? AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer kaç yaşında ve nereli? Melih Ünlüer kimdir? AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer kaç yaşında ve nereli?

Cansu Canan Özgen, televizyon dünyasında adını sıkça duyuran başarılı bir sunucu ve yazardır. İstanbul’da doğan ve Erzurumlu bir aileye mensup olan Özgen, son günlerde yaşadığı olayla gündeme geldi.

Cansu Canan Özgen Kimdir?
Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi (Faculty of Mines)'de tamamlayan Cansu Canan, başarılı bir televizyon sunucusu olmasının yanı sıra, yazar kimliğiyle de öne çıkıyor. 2020 yılında Erden Eryüz ile evlenen Cansu Canan, çeşitli televizyon kanallarında program sunuculuğu yapmıştır.

Kitapları ve Konferansları
Cansu Canan Özgen, bireysel olarak ve sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazıp yayınlamıştır. Osmanlı’nın Şifreleri ve Dalgakıran isimli kitapların yazarı olan Özgen, ayrıca birçok kitap seminerinde ve fuarda konuşmacı olarak yer almıştır.

Cansu Canan Kaç Yaşında, Nereli?
2024 yılı itibarıyla 35 yaşında olan Cansu Canan Özgen, İstanbul’da doğmuş ancak anne tarafından Erzurumlu, baba tarafından ise Selanik göçmeni bir aileye mensuptur.