Türkiye'yi derinden sarsan Narin cinayetinde sır perdesi aralanmaya başlıyor. Aile içindeki gizli toplantılar ve yalan ihbar talimatları ortaya çıktı. Soruşturmadaki son gelişmeler neler?

Narin Cinayetinde Sır Perdesi Aralanıyor: Aile Meclisi Katil Olarak Nevzat'ı İşaret Etti

Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran’a ilişkin soruşturmada her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Soruşturma derinleştikçe, aile içindeki karmaşık ilişkiler ve cinayetle ilgili yeni ipuçları da açığa çıkıyor. İşte, Narin cinayetinde gelinen son nokta...

Büyük Amcanın Talimatıyla Aile Meclisi Toplandı

Narin’in kaybolduğu gün yapılan kayıp başvurusuyla eş zamanlı olarak büyük amca, aile meclisini topladı. Milliyet’in soruşturma makamlarından aldığı bilgilere göre, büyük amca çocuklardan yetişkinlere kadar herkese asılsız ve yalan ihbarda bulunmaları talimatını verdi. Aile üyelerinden köylüler de sessiz kalmaları konusunda uyarıldı.

Narin’in cansız bedeninin 8 Eylül'de bulunmasından sonra yapılan ikinci toplantıda ise yine büyük amca, aile bireylerinden ve Tavşantepe köylülerinden sessizliklerini korumalarını istedi.

Katil Zanlısı Olarak Nevzat Gösterildi

Aile bireylerinden Salim Güran, ilk ifadesinde olayla ilgili hiçbir bilgiye sahip olmadığını söylese de, son ifadesinde aile meclisinin aldığı kararla birlikte katil zanlısı olarak Nevzat Bahtiyar’ı gösterdi. Narin’in kaybolmasından sonra üç kez toplanan aile meclisinin, Salim’in bu ifadeyi vermesine yönelik karar aldığı belirlendi.

Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

Diş ve Tırnak İzi İncelemesi

Narin’in ağabeyi Enes’in kolundaki iki diş izi ve sırtındaki tırnak izleri, soruşturmanın dikkat çeken detaylarından biri. Soruşturma makamlarına göre, Narin ile ağabeyi Enes arasında evin yanındaki ahırda bir boğuşma yaşandı. Bu sırada annesi Yüksel Güran, bağırma seslerini duyunca koşarak olay yerine geldi ve kızını kurtarmak için Enes’i durdurmaya çalıştı. Olay esnasında Yüksel Güran’ın oğlunu sırtından çekmeye çalıştığı, bu esnada tırnak izlerinin oluştuğu, başarısız olunca da Enes’in kolunu ısırdığı değerlendiriliyor.

Bu izlerin kime ait olduğunun tespiti için anne Yüksel Güran’dan ağız ve diş modeli ile tırnak izi incelemesi yapıldı. Bu incelemenin sonucunda elde edilecek bulgular, olayın seyrini önemli ölçüde değiştirebilir.

Soruşturmada İki Amca Tutuklandı

Narin cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında 4 amca gözaltına alındı. Bunlardan ikisi tutuklanırken, diğer iki amca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cinayetle ilgili olarak amcaların rollerinin ne olduğu ve soruşturmanın nasıl ilerleyeceği, önümüzdeki günlerde daha da netleşecek.

Narin Güran cinayetinde aile içindeki karmaşık ilişkiler ve verilen yalan beyanlarla cinayetin üzerinin örtülmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Ancak jandarma ekiplerinin ve soruşturma makamlarının titiz çalışmaları sayesinde, olayın aydınlatılmasında önemli ilerlemeler kaydedildi. Aile meclisinin aldığı “katil Nevzat” kararı ve Enes ile ilgili bulgular, soruşturmanın merkezine oturmuş durumda. Önümüzdeki günlerde adli tıp raporları ve tanık ifadeleri ile cinayetin failleri tam anlamıyla ortaya çıkacak.

Adaletin yerini bulması için soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.