Sungurlu’nun yeni Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan göreve başladı Sungurlu’nun yeni Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan göreve başladı

Sungurlulu SMA Hastası İbrahim Çalış bebeğin annesi Tuğba Çalış ve babası Mansur Çalış, kampanyanın yüzde 100’e ulaşmasının ardından bu zor süreçte kendilerini yalnız bırakmayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

SMA hastası İbrahim Çalış bebek için başlatılan bağış kampanyası geçtiğimiz günlerde yüzde 100'e ulaştı ve sona erdi. Sungurlu’nun evladı İbrahim bebek için ilçe halkı birlik oldu ve tedavisi için istenilen para hayırseverler sayesinde toplanarak hedefe ulaşıldı. 

İbrahim bebeğin ailesi başta olmak üzere bu güzel haber Sungurlu halkını çok mutlu etti. Baba Mansur Çalış, bu zor süreçte kendilerini yalnız bırakmayarak sahip çıkan ve katkıları bulunan herkese teşekkür ederek, “Evladımıza; Sungurlu’nun evladı büyüğümüz, canımız, gururumuz Muhsin Dere umut oldu. Bir anne ve baba olarak evladımız için verdiğimiz büyük mücadelede, umutlarımızın tükendiği anda, büyüğümüz, ağabeyimiz, gururumuz Muhsin Dere devreye girdi. Allah ondan razı olsun. Sungurlu’muzun gururu, kıymetli büyüğümüz, ağabeyimiz, önceki dönem Milli Savunma Bakan Yardımcımız Muhsin Dere ile süreci evladımız İbrahim için görüştük. Zor süreçler yaşadık.

ibrahimcalis-1

Kampanyamız yavaş ilerliyordu. Durumu Bakanımıza anlattık. Sungurlu Oda Başkanlarımıza, Sungurlu Kaymakamımıza durumu anlattık. Atılan adım bu adımlar, birlik ve beraberlikten doğan kıvılcımla evladımızın sağlığına umut oldu. Sungurlu Oda Başkanlarımız, Kaymakamımız ve Bakanımızın girişimiyle önce canlı yayın düzenlendi, büyük bir organizasyon gerçekleştirildi. Bu yayın hepimizi birleştirdi. Bir ve beraber olduk. Kampanya %57 den sonra hızlandı. Umudumuza umut oldu. Evladımız İbrahim için; “umut ol” başlığı ve Valilik onayı ile başlatılan kampanyamıza herkes sahip çıktı. İznimizin bitmesine günler kalmıştı. Umudumuz tükenmek üzereydi, eşim ve ben her gün evladımıza bakarak ağlıyorduk. Sonra bir telefon geldi.

Ağabeyimiz Muhsin Dere bizi aradı. Muhsin Dere ağabeyimiz, devreye girdi ve evladımıza sahip çıktı. Allah’ım Bakanımızdan, yanımızda olan, bu sürece katkı sunanlardan razı olsun. Bir mucize gerçekleştirdik. Evladımın, biran önce iyileşeceği için çok mutluyum. Allah, herkesten, gönül dostlarımızdan razı olsun. Kampanyaya desteklerini esirgemeyen önceki dönem Milli Savunma Bakan Yardımcımız Muhsin Dere’ye, Sungurlu Kaymakamımıza, Sungurlu Oda Başkanlarımıza ve sürece katkı sunan herkese, gönül dostlarımıza; tüm şehrimize teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.