Çorum İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından Alaca, İskilip, Osmancık ve Sungurlu ilçelerine yeni muhtarlık hizmet binaları inşa edilecek. Bu projeyle birlikte, ilçelerdeki muhtarların hizmet kapasitelerini artıracak modern binaların yapımı hedefleniyor.

Muhtarlık Hizmet Binası Yapım İşinin Detayları

Proje kapsamında, ilçelere yapılacak olan muhtarlık hizmet binalarının yer tesliminden itibaren 90 gün içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor. İlçe halkına daha etkin hizmet verecek olan bu binalar, muhtarların iş yükünü hafifletirken vatandaşların taleplerini daha hızlı karşılayabilmeleri için tasarlandı.

İhale Bilgileri
Bu yapım işi, Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi uyarınca açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyen firmalar, tekliflerini sadece elektronik ortamda EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden verebilecekler. İhaleye katılacak olan isteklilerin sadece yerli olması gerekmektedir.

İhalenin Son Teklif Verme Tarihi
İhalenin son teklif verme tarihi 23 Eylül 2024 olarak belirlenmiştir. Tekliflerin verilmesi için son saat ise 10:30 olarak açıklanmıştır. Bu tarihe kadar katılımcı firmaların tekliflerini EKAP üzerinden sunmaları gerekmektedir.

Ayağıbüyük köyünün meşhur üzümler pazarlarda! Ayağıbüyük köyünün meşhur üzümler pazarlarda!

Geçici Teminat Bilgileri
İhaleye katılacak istekliler, teklif ettikleri bedelin en az %3’ü kadar geçici teminat vereceklerdir. Geçici teminat, katılımcı firmaların ihaledeki ciddiyetini gösteren bir güvence niteliği taşımaktadır. Bu tutar, istekliler tarafından kendi belirleyecekleri bir miktar olacak ve ihaleye katılım için gerekli olacaktır.