CHP Milletvekili Adayları Bekir Özsaçmacı ve Seyit Ahmet Güher, Çorumspor taraftarlarının favori buluşma noktası Kırmızı Şimşekler Çay Ocağı’nda spor camiası ve taraftarlarla bir araya geldi. Bu buluşmada, Özsaçmacı, Millet İttifakı'nın spor ve sporcuya verdiği değeri anlattı ve topyekun destek vaadinde bulundu.

Vecdi Gündoğdu'dan 101. yıl mesajı Vecdi Gündoğdu'dan 101. yıl mesajı

Özsaçmacı, "Aklımızın hatırı irademizi önemsediğimiz gibi dostlarımızın hatırını da önemseriz... Tuz ekmek hatırı olduğu gibi mücadele hatırı da önemlidir," diyerek, Çorumspor’un, taraftarların ve tribün liderlerinin her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Özsaçmacı, "Spor taraftarı tribün liderlerimize kurumsal kimlik kazandırma çalışmalarımız doğrultusunda kadro ihdası sağlanacağı müjdesini buradan vermekten mutluluk duymaktayım. Çorum’daki tribün liderlerimiz nezdinde her birinin asgari ücret üzerinden kadrosunun sağlanacağını, kurumsal bir yapıyı oluşturmayı taahhüt ediyorum. Sporu, sporcuyu, spora destek verenlerin topyekun destekleneceğini buradan sizlere ilan ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu sözler, taraftarlar ve tribün liderleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve taraftarlar Milletvekili Adayları Bekir Özsaçmacı ve Seyit Ahmet Güher'e teşekkürlerini ilettiler. Özsaçmacı'nın açıklamaları, spor camiasında büyük bir heyecan yarattı.

Haber Merkezi