TV8’in en çok izlenen programlarından biri olan MasterChef, 5 Ekim Cumartesi günü ekranlara geldi. Yeni bölümde yaşanan heyecanlı anlar ve lezzet dolu mücadeleler izleyicileri ekran başına kilitledi. Hem yarışmacıların diyalogları hem de jürinin yorumları dikkatleri üzerine çekti. Peki, bu hafta MasterChef’te eleme potasına kimler gitti? MasterChef’in kaptanlık mücadelesini kim kazandı? Detaylar haberimizde.

MasterChef Türkiye 2024 Jürileri Kimler?

MasterChef Türkiye’nin 2024 sezonunda da mutfaklarının kapısını açan ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna, jüri koltuğundaki yerlerini koruyor. Şefler, birbirinden iddialı yarışmacılarla büyük rekabete sahne olan bu sezonda da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

MasterChef 2024 Ana Kadro Yarışmacıları

MasterChef 2024 ana kadrosunda birbirinden yetenekli yarışmacılar yer alıyor. Farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen bu isimler, yeteneklerini sergileyerek şampiyonluk için mücadele ediyor. İşte bu sezonun ana kadro yarışmacıları:

Zeynep
Hakan
Onur
Ümmühan
Deniz
Çağlar
Serhat
Alper
Ayşe
Beril
Semih
Eda
Muratcan
Zeynep
Nigar
Beyza
Emre
Kaan
Kerem
Nevzat

MasterChef Eleme Adayları Kim? (5 Ekim 2024)

Bu haftanın MasterChef eleme adayları kıyasıya mücadele sonrasında belli oldu. Şeflerin titiz değerlendirmeleri sonucunda potaya giden isimler şöyle sıralandı:

Biber Gazı taşımak yasal mı, suç mu? Biber gazı yasal kalkan mı, yasaklı silah mı? Biber Gazı taşımak yasal mı, suç mu? Biber gazı yasal kalkan mı, yasaklı silah mı?

Muratcan
Nevzat
Semih
Eda
Şirin
Alper
Ayşe
Bu hafta MasterChef mutfağında eleme heyecanı dorukta! Potaya giden bu isimlerden biri yarışmaya veda edecek mi, yoksa sürpriz bir kurtarma oyunu mu olacak?

MasterChef'te Kaptanlık Yarışını Kim Kazandı?

Bu haftanın kaptanlık yarışını kazanan isim Zübeyde oldu ve mavi takımın kaptanlığını üstlendi. Kırmızı takımın kaptanı ise Semih olarak belirlendi. Takımlar arasındaki rekabet giderek artarken, izleyiciler lezzet dolu bir mücadeleye şahitlik edecek.

Geçen Hafta Kim Elendi?

Geçtiğimiz haftanın elenen ismi ise Bera oldu. Zorlu eleme mücadelesinin ardından Bera, yarışmaya veda ederek MasterChef hayallerine veda etti.