25 Ağustos Pazar akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı zirveye ulaştı. Bu akşam, şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğinde gerçekleşen eleme gecesinde, yarışmacılar siyah sarımsakla hazırladıkları yemeklerle büyük bir performans sergiledi.

Eleme Adayları Kimlerdi?

Galatasaray-Gaziantep FK maçında neden Osimhen yok? Victor Osimhen neden oynamıyor? Galatasaray-Gaziantep FK maçında neden Osimhen yok? Victor Osimhen neden oynamıyor?

Bu akşamki eleme potasında Ümmühan, Çağlar, Alper, Ayşe, Nevzat, Zübeyde ve Ezgi yer aldı. Bu isimler, MasterChef'te kalmak için son bir kez şanslarını değerlendirdiler. Zorlu bir eleme mücadelesine giren yarışmacılar, tüm yeteneklerini sergileyerek hayallerine tutunmaya çalıştı.

Kim Elendi?

MasterChef Türkiye'nin 25 Ağustos bölümünde, kıyasıya geçen mücadeleler sonucunda elenen isim Ezgi oldu. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda, Ezgi’nin performansı yeterli bulunmadı ve bu akşam yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

Eleme Gecesinin Ardından

MasterChef Türkiye'deki bu eleme gecesi, izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Yarışmacılar, eleme potasında kalmak için büyük bir çaba gösterirken, Ezgi’nin elenmesi tüm dikkatleri üzerine çekti. Şimdi gözler, MasterChef Türkiye’nin bir sonraki bölümüne çevrildi.