MasterChef’in 13 Ekim eleme gecesinde heyecan doruktaydı! Eleme adayları arasında Nigar, Alper, Zübeyde, Nevzat, Emre, Akın ve Eda yer aldı. Yarışmacılar şeflerin zorlu tabağını yapmaya çalışırken, kimin elendiği sorusu merak konusu oldu. Bu akşam kim elendi, Nigar yarışmaya veda mı etti? Tüm detaylar haberimizde!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, canlı yayını iptal etti! Geniş kapsamlı basın toplantısı yapacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, canlı yayını iptal etti! Geniş kapsamlı basın toplantısı yapacak

MasterChef Nigar Elendi Mi?
MasterChef yarışmacısı Nigar, eleme potasında yer alan yarışmacılar arasındaydı. 13 Ekim Pazar günü yayınlanan bölümde şeflerin tabağını en iyi şekilde hazırlayan yarışmacılar bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazanırken, en zayıf tabakla jüriyi etkileyemeyen yarışmacı eleniyor. Nigar Akyıldız, bu hafta gösterdiği performansla yarışmaya devam edip etmeyeceği merak edilen isimlerden biri oldu. Ancak henüz 13 Ekim eleme sonuçları açıklanmadığı için Nigar’ın elenip elenmediği bilinmiyor.

MasterChef Nigar Kimdir?
Nigar Akyıldız, Ankara’dan katılan 50 yaşında bir yarışmacı. Bulgar göçmeni olan Nigar, 12 yaşından beri çalıştığını ve zorlu bir çocukluk geçirdiğini belirtmişti. 11 yıldır butik pastacılık yapan ve Asya mutfağına ilgi duyan Nigar, MasterChef Türkiye’de şampiyonluk için iddialı olduğunu ifade ediyor. Şeflere ilk turda hazırladığı maket pastasıyla dikkat çeken Nigar, yarışmada kalmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor.

13 Ekim MasterChef’te Kim Elendi?
MasterChef’in 13 Ekim tarihli eleme bölümünde Alper, Zübeyde, Nevzat, Emre, Nigar, Akın ve Eda arasında gerçekleşen elemelerde, şeflerin tabağını en iyi şekilde hazırlayan yarışmacı MasterChef’te kalmaya devam edecek. Henüz bu hafta elenen isim açıklanmadığı için kimin veda edeceği merakla bekleniyor. Eleme sonuçları açıklandığında, detayları burada bulabilirsiniz.