Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2024, 14 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüyle büyük bir heyecana sahne oldu. Bu bölümde, yarışmacılar kaptanlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Yarışmacılar, jürilerin belirlediği yemeği en iyi şekilde hazırlayarak kaptanlık koltuğunu kapmak için hünerlerini sergiledi. Peki, bu hafta MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Mavi ve Kırmızı Takım kaptanları kim oldu? İşte detaylar...

MasterChef’te Kim Elendi? MasterChef 13 Ekim’de Kim Gitti, Eleme Adayları Kimler? MasterChef’te Kim Elendi? MasterChef 13 Ekim’de Kim Gitti, Eleme Adayları Kimler?

14 Ekim 2024 MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Bu haftaki kaptanlık oyunu, her zaman olduğu gibi yine büyük bir rekabetle geçti. Yarışmacılar, jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın değerlendirmeleri sonucu belirlenen zorlu yemekleri yapmaya çalıştı. Kazanan ise Mavi Takım kaptanı olmaya hak kazandı. Henüz resmi olarak açıklanmayan bu ismin ilerleyen saatlerde duyurulması bekleniyor.

Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?

Mavi Takım kaptanı seçilen yarışmacı, Kırmızı Takım kaptanını belirleme hakkına sahip oldu. Ancak Kırmızı Takım kaptanı da henüz netlik kazanmadı. İlerleyen saatlerde yapılan güncellemelerle, hangi yarışmacıların bu kritik rolleri üstlendiği kesinleşecek.

MasterChef’te Geçen Hafta Neler Oldu?

Geçtiğimiz hafta, MasterChef'te elenen isim Zübeyde oldu. Zübeyde, kaptanlık oyununda başarısız olarak yarışmaya veda etti. Bu hafta ise yeni kaptanların stratejik hamleleri ile yarışmanın nasıl şekilleneceği büyük bir merak konusu.

MasterChef Jürileri

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda jüri üyeleri olarak Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna yer alıyor. Yarışmacılar, bu yetenekli şeflerin zorlu değerlendirmeleri sonucunda haftanın kaptanları ve ilerleyen bölümlerde elenen isimler olarak belirleniyor.

MasterChef Ana Kadrosu

2024 sezonunda MasterChef Türkiye ana kadrosunda yer alan yetenekli yarışmacılar arasında:

Zeynep
Hakan
Onur
Ümmühan
Deniz
Çağlar
Serhat
Alper
Ayşe
Beril
Semih
Eda
Muratcan
Nigar
Beyza
Emre
Kaan
Kerem
Nevzat

Bu hafta kaptanlık oyununu kazanan yarışmacı, kırmızı takım kaptanını belirleyip, takım arkadaşlarını stratejik olarak seçecek ve haftanın oyunlarında liderlik yapacak.