MasterChef Türkiye'nin 11 Ekim 2024 Cuma günü ekrana gelen bölümünde yarışmacılar nefes kesen bir ödül oyunu için yeniden tezgah başına geçti. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, yarışmacılar ödülü kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Peki, 11 Ekim'deki ödül oyununu kim kazandı? İşte merak edilen detaylar…

MasterChef’te 11 Ekim Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Yarışmacılar, 11 Ekim Cuma günü gerçekleşen ödül oyununda kabak çeşitleriyle yaratıcı tabaklar hazırladı. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmeleri sonucunda tabakları başarılı bulunan yarışmacılar arasında Onur, Kerem, Ezgi, Emre, Nigar ve Eda yer aldı.

Ancak Akın ve Kaan, süre bittikten sonra tabaklarına müdahalede bulundukları için ürünleri değerlendirmeye alınmadı.

İtalyan mutfağının enfes lezzeti! Gerçek Tiramisu’nun sırrı İtalyan mutfağının enfes lezzeti! Gerçek Tiramisu’nun sırrı

Yarışmada son ikiye kalan isimler Kerem ve Nigar oldu. Büyük ödülü kazanan isim ise Nigar oldu. Yaratıcı tabağı ile ödülün sahibi olmayı başaran Nigar, günün en başarılı ismi olarak ödülü kazandı.

MasterChef Haftanın Eleme Adayları

Ödül oyununun ardından dokunulmazlık oyunları sonucunda eleme potasına giren isimler de belli oldu. İşte 11 Ekim'de eleme potasına giren yarışmacılar:

Zübeyde
Akın
Eda
Nigar
Nevzat
Emre

MasterChef Türkiye’de heyecan tüm hızıyla devam ederken, yarışmacılar arasındaki kıyasıya mücadele izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor!