Çorum sevdalısı olarak bilinen ve Mamak’ta başarılı çalışmaları ile bilinen Başkan Şahin, Kırıkkale, Alaca ve Çorum şehir merkezini kapsayan bir ziyaret turu gerçekleştirdi.

Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Utku Ulaş Taşer ile ilçe belediye başkanlarından oluşan bir heyet, bir süre önce Başkan Şahin'i ziyaret etmişlerdi. Şahin ise kendisini ziyaret eden dostları için iade-i ziyaret düzenledi.

Beraberinde Mamak CHP Grup Başkanvekili Veysel Karani Tunç, belediye meclis üyeleri ve danışmanları ile birlikte yola çıkan Şahin, ilk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ile görüştü. 

Vali Dağlı'dan Cumhuriyet Başsavcısı Bektaş’a veda ziyareti Vali Dağlı'dan Cumhuriyet Başsavcısı Bektaş’a veda ziyareti

Doğum yeri olan Çorum'un Alaca ilçesine giden Şahin, burada da İlçe Kaymakamı Engin Tok ile Belediye Başkanı Şerif Aslan'ı ziyaret etti.
Başkan Şahin, ayrıca CHP Çorum İl Örgütünü ziyaret etti. İl Başkanı Dinçer Solmaz, Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci, Aşdağul Belediye Başkanı Şenol Öncül, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İl-İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile parti binasında bir süre sohbet eden Şahin ve beraberindekiler, hem gündemi, hem de parti çalışmalarını değerlendirdi.