TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta heyecan bugün oynanacak 30.hafta maçları ile devam edecek. Lider Çorum FK, Başkent deplasmanında, Ankaraspor’la karşılaşacak.

Ahmet Eler’den, İrfan Saraloğlu’na sürpriz pastalı doğum günü kutlaması Ahmet Eler’den, İrfan Saraloğlu’na sürpriz pastalı doğum günü kutlaması

19 Mart’ta, evinde Sivas Belediye’ye karşı aldığı 3-0’lık galibiyetle liderliği yeniden alan ve bir daha koltuktan kalkmayan Çorum FK, son haftaların formda takımlarından Ankaraspor karşısında da galibiyet arayacak.

Amed ve Erokspor gibi iki şampiyonluk adayını peş peşe devirerek yarışta saf dışı bırakıp, Şanlıurfaspor’la zirve yarışında baş başa kalan Çorum FK, zorlu Ankaraspor maçında kazanıp hem galibiyet, hem yenilmezlik serisini sürdürmek, hem liderliğini devam ettirmek, hem de ilk yarıda 3-1 kaybettiği maçın rövanşını almak istiyor.

Zorlu maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Ozan Sol, Selim Ilgaz, Timur Temeltaş, Berkay Can Değirmencioğlu ve Muhammed Mustafa forma giyemeyecek. 54 puanlı lider Çorum FK ile 42 puanlı 7.sıradaki Ankaraspor arasında Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda, saat 15.00’te başlayacak maçı Balıkesir bölgesi A klasman hakemlerinden Oğuzhan Çakır yönetecek.