İlçe ziyaretlerini sürdüren Sinem Sarı, parti yöneticileri ile birlikte dün akşam, iftar saati sonrası Sungurlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
İlçe Başkanı Av. Hakan Tekercioğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları tarafından karşılanan Sinem Sarı, parti binasında katılımcılarla sohbet ederek, hem kendisini tanıttı, hem de milletvekili seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

“SALDIRILAR BİZİ YILDIRAMAZ”
Ziyaret programının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hakan Tekercioğlu, İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıyı kınayarak, bu tür girişimlerin İYİ Parti hareketini asla yıldıramayacağını, korkutamayacağını ve sindiremeyeceğini anlattı.

Ülkemizin derin bir ekonomik kriz yaşadığının altını çizen Tekercioğlu, yoksulluğun kader olmadığını, Millet İttifakı’nın iktidarında toplumun tüm kesimleri için ekonomik hamleler yapacaklarını dile getirdi.
Tekercioğlu, İYİ Parti’nin Millet İttifakı ile birlikte iktidara yürüdüğünü vurgulayarak, “40 günümüz kaldı. Tarlayı ektik, hasadı alacağız” dedi.

Tekercioğlu, Milletvekili Aday Adayı Sinem Sarı’ya başarılar dileyerek, kendilerini ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

“KADINLAR VE GENÇLERLE BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ”
Milletvekili Aday Adayı Sinem Sarı ise kadınların siyasette, yönetim kadrolarında, hayatın her alanında olması gerektiğini ifade ederek, Millet İttifakı iktidarında yoksulluğun, şiddetin, savaşların, doğal afetlerin ve yok sayılmanın altında ezilen kadınların hak ve menfaatlerini koruyucu önlemler alınacağını kaydetti.

Kendisinin milletvekili aday adayı olmaktaki amacının bir unvan kazanmak, Ankara’ya gitmek olmadığını anlatan Sarı, dava için, kadınların, gençlerin, çocukların, tüm toplumun geleceği için göreve talip olduğunu açıkladı. 
Sarı, “Milletvekili seçilirsem Ankara’da değil, Çorum’da olacağım. Çorum’dan gitmek gibi bir amacım kesinlikle yok. Her zaman Çorum’da olacağım, her zaman içinizde olacağım” dedi.
Gençlerle, kadınlarla birlikte yol yürüyeceklerini vurgulayan Sarı, çocukların yatağa aç girmediği, annelerin, babaların gelecek kaygısı yaşamadığı, herkesin yüzünün güldüğü, mutlu ve huzurlu bir yaşama kavuştuğu bir Türkiye’nin koşullarını oluşturmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.

CHP Gençlik Kolları görev bölümü yaptı, Özcan’ı ziyaret etti CHP Gençlik Kolları görev bölümü yaptı, Özcan’ı ziyaret etti

Sinem Sarı, konuşmasının ardından partililerle sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi.

Katılımcılar daha sonra Sungurlu Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sarı, sıcak ve güler yüzlü bir yaklaşım sergileyen, kendilerini ağırlayan tüm partililere teşekkür ederek, “yüzünü güneşe dönmüş tüm Sungurlulu kadınlarımıza, gençlerimize, ağabeylerime teşekkür ediyorum. Ve beni çıkmış olduğum yolda yalnız bırakmayan, gece gündüz demeden, hiç bahane üretmeden benimle ilçe ilçe köy köy gezen değerli il yönetiminden arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız. Kol kola, yan yana yürüyeceğiz” ifadesini kullandı.