Küresel Gazeteciler Konseyi Mali Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Yaygın Medya Meclisi Başkan vekili Ünsal Karabulut ve KGK Danışma Kurulu Üyesi Dr. İmbat Muğlu’dan oluşan heyetin ziyaretinde açılan taziye defteri KGK Adına Yakup Aslan tarafından imzalandı. Heyet ardından Büyükelçi Habibullahzade ile görüşerek KGK ailesi adına başsağlığı ve dayanışma duygularını iletti.

KOSGEB Başkanı Çorum’da! Şehrin ekonomik kalkınması için önemli görüşme KOSGEB Başkanı Çorum’da! Şehrin ekonomik kalkınması için önemli görüşme

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Büyükelçi Habibullahzade, “Başta inanç ve geçmişimiz olmak üzere ortak değerlere sahip olduğumuz Türk Milleti’nin kazanın ilk dakikaları itibarı ile acımızı paylaşması ve yüreklerinin bizimle çarptığını iletmeleri bizlerin acılarını hafifletti.  Konseyiniz aracılığı ile dost ve kardeş Türk milletine teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Heyet adına söz alan Yakup Aslan, “Küresel Gazeteciler Konseyi adına, İran Devleti ve Milletine en derin taziye ve dayanışma duygularımızı sunuyoruz.” dedi. İran halkının geçmişten günümüze birçok acıyı sırtladığını vurgulayan Aslan, “Merhum Cumhurbaşkanı Reisi, göreve geldiği ilk gün önceliğim komşu ülkelerle ileri derecede işbirliği demiş ve en son Türkiye ziyaretinde Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile birlikte aynı kararlılığı ifade etmişti” dedi.