AK Parti Çorum Milletvekili Kaya’dan Mevlid Kandili mesajı AK Parti Çorum Milletvekili Kaya’dan Mevlid Kandili mesajı

İl ziyaretleri kapsamında Çorum'a gelen KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, beraberinde Çorum KOSGEB İl Müdürü Halit Sıddık Tonkuş ile birlikte Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Çorum’daki KOSGEB çalışmaları ve projeleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Çalışmalar Hakkında Bilgi Verildi

Ziyaret esnasında Vali Zülkif Dağlı, KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu ve İl Müdürü Tonkuş ile bir süre sohbet ederek, KOSGEB'in Çorum’da yürüttüğü çalışmalar ve destek programları hakkında bilgi aldı. Vali Dağlı, KOSGEB'in girişimcilik ve küçük işletmelere sağladığı desteklerin Çorum’un ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Vali Zülkif Dağlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ve İl Müdürü Halit Sıddık Tonkuş’a teşekkür etti. Dağlı, KOSGEB’in Çorum’da yürüttüğü faaliyetlerin başarılı bir şekilde devam edeceğine inandığını belirterek, ilin gelişimi için kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

KOSGEB'in Çorum'daki Faaliyetleri
KOSGEB, özellikle girişimcilik ve KOBİ destek programları ile Çorum’da küçük ve orta ölçekli işletmelere destek sağlamaya devam ediyor. Çorum’daki işletmelerin büyümesi ve daha fazla girişimcinin iş hayatına katılması için çeşitli eğitim ve hibe programları sunan KOSGEB, bölge ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor.

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu'nun Çorum ziyareti, ilin kalkınma sürecine katkı sağlayacak önemli projelerin değerlendirilmesi açısından verimli geçti. KOSGEB’in Çorum’daki çalışmalarına devam ederek bölgenin ekonomik gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.