Hasan Can Kaya'nın sunduğu, Türkiye'nin en çok takip edilen Youtube programlarından 'Konuşanlar', yine sosyal medyada gündem oldu. Programın son bölümünde, 25 yaşındaki Feyza isimli genç bir kadın konuk oldu ve cinsel hayatına dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Kendisi kadar konuklarıyla da ilgi çeken programın bu bölümünde, Feyza'nın anlattığı özel anılar stüdyoyu kahkahaya boğdu. Feyza, üçlü bir ilişkide olduğunu ve aynı anda iki kişiyi sevdiğini itiraf etti.

Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hasan Can Kaya, "Üçünüz beraber threesome" dedi ve "Bu nasıl yanlışlıkla oluyor? İstediniz de oldu" diye sordu. Feyza ise, "İkisini birden çok sevdim ben, ama sevdim gerçekten sevdim" diyerek stüdyoda kahkahaların yükselmesine neden oldu.

Bu olay, sosyal medyada hızla yayıldı ve 'Konuşanlar' bir kez daha gündem oldu. Feyza'nın itirafı, programın takipçileri tarafından çeşitli yorumlarla değerlendirildi. Programın yeni bölümünde neler olacağı ise merak konusu.

Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi? Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi?

Haber Merkezi