Türk müziğinin usta ismi İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlı'nın oğlu Mert Tatlı ile ev meselesi yüzünden mahkemelik oldu. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Tatlıses, torununun rızası dışında Seyrantepe'deki dairesini 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla dava açtı.

'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Tatlıses, oğlunun kendisi için "Akli melekeleri yerinde değil, vasi atansın" diyerek mahkemeye başvurduğunu hatırlatarak tepki gösterdi.

Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki

Tatlıses, "Ben evladıma bu raporu vermekten üzüntü duyduğum için, onların beni deli olarak görmesini hazmedemediğim için o evde kalmalarını istemiyorum." dedi ve ekledi "Ben bütün çocuklarıma bakıyorum. Bütün çocuklarıma ev veriyorum, giderlerini karşılıyorum. O da kendi evladınınkini karşılasın o zaman ben deliysem."

Sanatçı, torununa verdiği kirayı normalde bahşiş olarak verdiğini belirtti ve "Benim gibi baba, benim gibi dede bulamazlar.” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi