Müge Anlı’dan Kenan İmirzalıoğlu Bombası! Sosyal Medyada Yer Yerinden Oynadı! Müge Anlı’dan Kenan İmirzalıoğlu Bombası! Sosyal Medyada Yer Yerinden Oynadı!

İzlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Nilay' karakterini canlandıran oyuncu Feyza Civelek, özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, ihanet nedeniyle erkek arkadaşıyla ayrıldığını itiraf etti ve bu sözleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü.

Etiler'de Yaptığı Açıklama ile Gündeme Geldi

Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülenen Feyza Civelek, muhabirlerin evlilik sorusu üzerine, "Evlilik yok çünkü ben taze ayrıldım. Birçok kadının yaşadığı ihanet sebebiyle ben de erkek arkadaşımla ayrılık kararı aldım. Karaktersiz birisiymiş, demek ki doğru tanıyamamışım. İyi ki de böyle oldu ve ben yakaladım. Aksini düşünmek istemiyorum," diyerek ilişkisinin bitiş nedenini açıkça dile getirdi.

Feyza Civelek ve Alican Kurt İlişkisi Sona Erdi

Feyza Civelek, bir süredir işletmeci Alican Kurt ile bir ilişki yaşıyordu. Ancak ihanet nedeniyle bu ilişkiyi sonlandırdığını açıklayan ünlü oyuncunun bu sözleri, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Civelek'in bu samimi itirafları, hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Gündemden Düşmüyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde başarıyla canlandırdığı 'Nilay' karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinen Feyza Civelek, özel hayatıyla da sık sık gündemde. Bu ihanet itirafı, oyuncunun hayranları arasında şok etkisi yarattı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.