Kurtlar Vadisi dizisinde hem seslendirme hem de oyunculuk yapan Yasemin Öztürk, yıllar sonra yaptığı itiraflarla gündeme bomba gibi düştü. Uzun süre gözlerden uzak kalan ve magazin dünyasından uzak duran Öztürk, diziden ayrıldıktan sonra başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile gizli bir aşk yaşadığını açıkladı.

Yasemin Öztürk ve Necati Şaşmaz Arasındaki İlişki 3 Yıl Sürdü

Habertürk'e verdiği röportajda, Necati Şaşmaz ile olan ilişkisinin 3 yıl sürdüğünü itiraf eden Öztürk, bu ilişkinin magazin basını tarafından bilinmediğini ifade etti. Dizi ekibinden sadece birkaç kişinin haberdar olduğu bu gizli ilişkiyi kimseye sezdirmemek için Necati Şaşmaz'ın evinde buluştuklarını belirtti. Öztürk, "Buluştuğumuz tek yer Necati'nin eviydi. Başka yere gidemezdik" diyerek ilişkinin gizliliğine dikkat çekti.

6 asırlık Somuncu baba değirmeni restore edildi 6 asırlık Somuncu baba değirmeni restore edildi

Sosyal Hayattan Uzak Kalan Yasemin Öztürk: "Aşkımdan Pişman Olmadım"

Bu dönemde sosyal hayatının kısıtlandığını ve dışarıda vakit geçiremediğini söyleyen Yasemin Öztürk, yaşadığı zorluklara rağmen Necati Şaşmaz ile olan aşkından pişman olmadığını dile getirdi. "Necati'yi çok sevdim. Aşıktım ve bu benim seçimimdi. 3.5 yılda çok kırıldığım, ağladığım, 'yeter' dediğim günler oldu ama Necati ile aşk yaşamış olmaktan dolayı bir gün bile pişman olmadım" ifadelerini kullanarak duygusal anlarını paylaştı.

Kurtlar Vadisi ve Oyuncuları Hala Gündemde

Yasemin Öztürk'ün bu samimi itirafları, Kurtlar Vadisi dizisinin ve oyuncularının yıllar sonra bile hala konuşulmasına neden oldu. Bu açıklamalar, dizinin hayranları arasında büyük bir yankı uyandırırken, Necati Şaşmaz ve Yasemin Öztürk arasındaki bu gizli aşkın detayları merak konusu oldu.