Kızılcık Şerbeti 2. Sezon heyecanı başladı! Ceren Karakoç, yeni sezonun ilk karelerini paylaştı.

Trabzonspor - Kayserispor maçı canlı izle! Şifresiz TS - Kayserispor maç linki Trabzonspor - Kayserispor maçı canlı izle! Şifresiz TS - Kayserispor maç linki

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti izleyicisiyle tekrar kavuşmak için gün sayıyor. 29. Bölüm ile haziran ayında sezon finali yapan fenomen dizi ile ilgili hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı.

Çalkantılı yayın hayatı ve işlediği konu ile gündemde olan Kızılcık Şerbeti, yeni sezonda da tüm heyecanıyla devam edecek. Doğa'nın Fatih ile ilgili gerçekleri ortaya dökmesiyle birlikte sezon finaline giren Kızılcık Şerbeti, yeni sezon çekimlerine başladı.

Dizide baş karakter olan Nursema'yı canlandıran Ceren Karakoç, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine müjdeyi verdi.

Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezon çekimlerine başlandığını yalıdan bir fotoğrafla duyuran ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu.

Karakoç'un paylaşımının ardından dizinin diğer oyuncularından da paylaşımlar ardı ardına geldi.

Büyük heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Eylül ayı içerisinde başlaması tahmin edilen Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.