Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin kiminle evleniyor? Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin kiminle evleniyor?

Civelek, 'Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali bölümünün ardından dizinin hayranlarını merak içinde bırakmıştı. Nilay karakterine hayat veren Civelek, programda yaptığı açıklamalarla yeni sezon hakkında ipuçları verdi ve izleyicilerin kafalarında soru işaretleri bıraktı.

Defne Samyeli'nin, 'Kızılcık Şerbeti'nde bizi neler bekliyor?' sorusuna Civelek, "Biliyorsunuz dizide hamileyim... Bebek doğduktan sonra belki başımı açmak gibi bir durum söz konusu olabilir... Başörtümü çıkartabilirim..." yanıtını verdi. Bu açıklama, dizinin hayranları arasında büyük bir heyecan ve merak yarattı.

Dizinin ilk bölümlerinde Nilay karakterinin başörtü üzerine peruk taktığını hatırlatan Civelek, bu durumun değişip değişmeyeceğini ve ailesinin bu duruma nasıl tepki vereceğini ise belirtmedi.

Feyza Civelek'in bu çarpıcı açıklamasının ardından 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin yeni sezonunun nasıl gelişeceği ve Nilay karakterinin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Dizinin yeni sezonunda neler olacağı ve Feyza Civelek'in canlandırdığı Nilay karakterinde nelerin değişeceği konusunda tüm detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.