Kızılcık Şerbeti yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Yalı Çapkını dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizi rekorlara imza attı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi belli oldu mu? 

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezonuyla ekranlara dönecek. Sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran Kızılcık Şerbeti dizisi haziran ayında yayınlanan sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer kaza yapmıştı. Peki, Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 30. bölümü bu akşam var mı? İşte konuya ilişkin detaylar...

Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

KIZILCIK ŞERBETİ 2. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI
Dizide Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ikinci sezon çekimlerine başlandığını duyurdu.

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisine ilişkin ilişkin detaylar belli olduğunda haberimizin içerisine eklenecektir.