"Keeping Up with The Kardashians" realite şovuyla dünyaya adını duyuran ve model olarak kariyerine devam eden Jenner, cesur kıyafet seçimleriyle her zaman dikkat çekiyor. Ancak son dönemde sütyensiz stili nedeniyle "abartılı" bulunarak eleştiri konusu olan Jenner, bu eleştirilere karşı kayıtsız kalmayı tercih ediyor.

Model, son olarak katıldığı lansmanda süper mini etek tercihiyle yine dikkatleri üzerine çekti. Ancak bu sefer olayın sonu biraz farklı oldu. Süper mini eteği ve iç çamaşırı görünen haliyle, Jenner ne kadar çaba gösterirse göstersin 'frikik' vermekten kaçınamadı.

Gazetecilerin ve fanların yoğun ilgisi altında aracına binmeye çalışırken, Jenner'ın bu durumu idare etme çabası başarısız oldu ve frikik verdi. Bu durum, modelin adını bir kez daha gündeme getirdi.

Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Bu olay, moda dünyasında bir frikik skandalı olarak adlandırıldı ve Kendall Jenner, aramaların tepesine yerleşti. Model, yaşananlar sonrasında hızla aracına bindi ve lansman alanını terk etti.

Bu olayın ardından Jenner hakkında yapılan yorumlar ve eleştiriler devam ediyor. Ancak tüm bu olanlara rağmen, Kendall Jenner'ın moda dünyasında etkileyici bir iz bırakmaya devam ettiği kesin.

Dikkat çeken tarzı ve cesur tercihleri ile Kendall Jenner, moda dünyasının gündeminden düşmüyor. Bu olayla birlikte, modelin ne tür bir tepki vereceği ve sonraki kıyafet tercihlerinin ne olacağı ise merak konusu.