Eyyüp Ergan'ın Acı Günü: Kızını Son Yolculuğuna Uğurladı

2025 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? Yeni Yılda Asgari Ücret 24 Bin TL Olacak mı? 2025 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? Yeni Yılda Asgari Ücret 24 Bin TL Olacak mı?

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, vefat eden kızı için düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.

Yomra Yeni Camii'nde gerçekleşen cenaze merasimine, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize TSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, TTB Meclis Başkanı Nevzat Özer, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Gümüşhane TSO Başkanı İsmail Akçay, TESOB Başkanı Metin Kara, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, TTB meclis üyeleri, sektörün önde gelen isimleri, borsa çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan öğle namazının ardından merhumenin cenazesi, dualar eşliğinde aile kabristanlığında toprağa verildi.