Düşüş filmi nedir? Konusu ve oyuncuları kimler? Düşüş filmi nedir? Konusu ve oyuncuları kimler?

Semih Çelik'in Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i ve Fatih'te İkbal Uzuner'i öldürüp ardından Edirnekapı'daki surlardan atlayarak intihar etmesi tüm Türkiye'yi şok etti. Olayın ardından Semih Çelik'in annesi ve babasının ifadeleri ortaya çıktı. Anne ve baba, oğullarının pandemi sürecinde yaşadığı değişimleri ve olay öncesi yaşananları anlatarak büyük acı içinde olduklarını ifade ettiler. Peki, Semih Çelik'in annesi ve babası ne dedi, hangi açıklamalarda bulundu? İşte tüm detaylar...

Semih Çelik'in Annesinin İfadesi

Semih Çelik'in annesi, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada oğlunu pandemi sürecinde kaybettiğini belirterek, "Defalarca hastaneye götürdüm, doktorlar ergenlik psikolojisi dediler. İkbal'in ailesine kızlarını uzak tutmalarını söyledim" dedi. Anne, oğlunun iyi bir çocuk olduğunu ve onun durumunu fark ettikten sonra çok mücadele ettiğini dile getirdi. Ayrıca, "Ben evladım için çok mücadele ettim, hastanelere götürdüm. Oğlumun durumunu çözemediğim için çaresiz kaldım" diyerek büyük bir üzüntü içinde olduğunu ifade etti.

Semih Çelik'in Babasının İfadesi

Semih Çelik'in babası A.Ç., oğlunun lise döneminde öğretmenlerin kendisini uyardığını ve pandemi sürecinde oğlunun odasına kapanarak değiştiğini söyledi. Oğlunun bilgisayar başında çok fazla vakit geçirdiğini ve odasında korkutucu figürler çizdiğini anlattı. Baba, "Semih ara ara psikolojik sorunlar yaşadı ve tedavi için hastaneye götürdük ama iyileşemedi" şeklinde konuştu. Ayrıca oğlunun uyuşturucu madde kullanmaya başladığını ve davranış değişiklikleri gösterdiğini ifade etti.

Semih Çelik'in Ailesinin Olay Öncesi ve Sonrası Açıklamaları

Semih Çelik'in annesi, olay günü oğlunun kendisini görüntülü aradığını ve hiçbir anormallik sezmediğini belirtti. Oğlunun pandemi sonrası uyuşturucu kullanmaya başladığını ve değiştiğini ifade eden anne, İkbal Uzuner'in ailesine de oğlunun iyi olmadığını söyleyerek kızlarını uzak tutmalarını istemiş. Baba ise oğlunun kasap olarak çalışmak istediğini ve hayatının son dönemlerinde depresif bir ruh hali içinde olduğunu dile getirdi.