Son günlerde Discord platformunda yaşanan dolandırıcılık ve şantaj olayları gündemi meşgul ederken, genç oyuncu Ecrin Su Çoban'ın da bu iddialarla adı anılmaya başladı. Instagram'da 670 bin ve TikTok'ta yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan Ecrin Su Çoban, konuyla ilgili tüm iddiaları kesin bir dille reddetti ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında ve Discord olayı nedir? İşte genç oyuncunun hayatı ve konuya dair detaylar...

Ecrin Su Çoban Kimdir, Kaç Yaşında?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen müzik ve oyunculuk kariyerinde önemli adımlar atan Ecrin Su Çoban, 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasıyla geniş kitleler tarafından tanındı. Yarışmada seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken Çoban, yarı finale kadar yükselmeyi başardı. 2019 yılında ise "Afili Aşk" dizisinin jenerik müziğini seslendirdi ve Masal Şatosu: Sihirli Davet adlı sinema filminde rol aldı.

Discord Olayı ve İddialara Yanıt

Son anlar ortaya çıktı: Semih Çelik ve İkbal Uzuner nasıl buluştu? Son anlar ortaya çıktı: Semih Çelik ve İkbal Uzuner nasıl buluştu?

Ecrin Su Çoban, Discord platformunda dolandırıcılık ve şantaj yaptığı iddialarıyla gündeme gelince sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Genç oyuncu, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, hakkında çıkan tüm iddiaların asılsız ve hayal ürünü olduğunu belirtti. Ayrıca ailesi ile birlikte bu iddiaları ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve konuyla ilgili gerekli açıklamayı avukatı ile birlikte yapacağını duyurdu.