İstanbul Fatih’te yaşanan korkunç cinayetin detayları, güvenlik kameraları sayesinde yeniden gün yüzüne çıktı. Türkiye'yi dehşete düşüren olayda, katil zanlısı Semih Çelik'in, İkbal Uzuner ile son anları ortaya çıktı. Sabah gazetesinin ulaştığı görüntülerde, Semih Çelik ve İkbal Uzuner’in saat 13:58'de surlarda buluştuğu ve ardından birlikte hareket ettikleri saniye saniye kaydedildi. Bu buluşmanın ardından, Türkiye’yi yasa boğan vahşi cinayet gerçekleşti.

Gülşah Durbay kimdir? Gülşah Durbay nereli, kaç yaşında? Neden gündem oldu Gülşah Durbay kimdir? Gülşah Durbay nereli, kaç yaşında? Neden gündem oldu

Surlarda Buluşma Anları

Görüntülerde, Semih Çelik'in saat 13:52'de elinde bir çanta ile surlara geldiği anlar dikkat çekiyor. Ardından telefonla konuşarak surlara doğru ilerleyen İkbal Uzuner, saat 13:58'de Çelik ile buluşuyor. İkbal Uzuner’in, Semih Çelik’in yardımıyla surların üzerine çıkışı ve ardından iki saat boyunca yalnız kalmaları, olayın dehşetini gözler önüne seriyor.

Vahşi Cinayetin Perde Arkası

İkilinin buluşmasının ardından, Fatih surlarında yaşanan dehşet verici cinayet Türkiye’yi şok etti. Güvenlik kameralarına yansıyan bu son görüntüler, cinayetin planlı ve soğukkanlı bir şekilde gerçekleştirildiğini düşündürüyor. Cinayet zanlısı Semih Çelik ve kurban İkbal Uzuner’in bu buluşma anları, soruşturmanın seyrini değiştirecek nitelikte.