1979 doğumlu olan Doç. Dr. M. Emre Erkuş, 2006 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2010 yılında Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanlığını tamamladı. Kariyerine 2011 yılında Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde uzman hekim olarak başladı. 2013 yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde akademik kariyerine adım attı ve 2015 yılında Yardımcı Doçent, 2017 yılında ise Doçent unvanlarını aldı.

2016-2018 yılları arasında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve 2017-2018 yıllarında Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevlerinde bulundu. 2018-2021 yıllarında Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü, 2021-2022 yıllarında Manisa İl Sağlık Müdürü olarak çalıştı. 2023 yılında İzmir İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştı. Ancak, Erkuş'un istifasının ardından görev süresi boyunca sağlık alanında birçok projeye imza atmış olması dikkat çekiyor.

Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

Yeni Atama: Burak Öztop Göreve Geri Döndü

Doç. Dr. M. Emre Erkuş'un istifasının ardından İzmir İl Sağlık Müdürlüğü görevine eski İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop atandı. Erkuş’un istifa nedeni henüz açıklanmazken, bu durum kamuoyunda merak uyandırdı.

İzmir Sağlık Camiasında Önemli Değişiklik

Evli ve 3 çocuk babası olan Erkuş, görev süresi boyunca sağlık alanında birçok projeye imza attı. Onun istifası, İzmir sağlık camiasında önemli bir değişiklik olarak değerlendiriliyor. Yeni atamayla birlikte İzmir’de sağlık alanında nasıl bir değişim yaşanacağı merakla bekleniyor.