Ebrar Karakurt, Paris'te eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerini güldürdü. "Ah Geceler" şarkısı eşliğinde bir fotoğraf paylaşan Karakurt, Seda Sayan'a ikizi gibi benzeyen bir kadınla çektirdiği fotoğrafla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fotoğrafın altına "Seda ablam yan masamızda oturuyorsun sanıp çok heyecanlandık" notunu ekleyen Ebrar, Seda Sayan'ı da etiketlemeyi ihmal etmedi.

Olimpiyatlarda Büyük Başarı: Filenin Sultanları'ndan 2'de 2

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na muhteşem bir başlangıç yaptı. İlk maçında Hollanda karşısında setlerde 2-0 geriye düşmesine rağmen büyük bir geri dönüşle maçı 3-2 kazanan takımımız, ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup ederek grupta 2'de 2 yaptı.

Siyah Kalp'in Sevilay'ı Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp'in Sevilay'ı Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Grup Liderliği İçin İtalya Maçı Bekleniyor

Grup birincisinin belli olacağı İtalya maçı öncesi, Filenin Sultanları'nın formu ve moral durumu yüksek. Takımımız, Paris'te geçirdikleri bu dönemde hem antrenmanlarını sürdürüyor hem de eğlenceli anlar yaşamaya devam ediyor.