Hells Angels motor kulübünün lideri Necati Arabacı, suç dünyasındaki rolü ve Ayhan Bora Kaplan’la olan ilişkisiyle yeniden gündemde. Almanya'dan Türkiye'ye uzanan suç serüveni ve hakkında merak edilenler ile Necati Arabacı’nın hayatını sizler için derledik. İşte tüm detaylar...

Ayhan Bora Kaplan’a yakınlığıyla bilinen Hells Angels lideri Necati Arabacı, suç dosyası ve geçmişi ile dikkat çekiyor. 1972 yılında Almanya’da doğan Arabacı, motor kulübü üyesi olarak başladığı suç kariyerinde birçok suçtan tutuklanmış bir isim. Necati Arabacı'nın hayatı ve Ayhan Bora Kaplan'la ilişkisi hakkında detaylar haberimizde...

Necati Arabacı Kimdir ve Ne İş Yapıyor?

Necati Arabacı, 1972 yılında Almanya'nın Köln şehrinde doğdu. Şu anda 51 yaşında olan Necati Arabacı, 1990 yılında 'Hells Angels' (Cehennem Melekleri) motor kulübüne üye oldu ve kulüp içinde kendine bağlı Türk motorcular sayesinde gücünü artırdı.

Suç Dosyaları ve Yasal Problemler

1999-2004 Dönemi:

1999 yılından sonra Köln, Leverkusen ve Malorca'daki gece kulüplerinden haraç aldığı iddia edildi. 2002 yılında Almanya'da fuhuş, insan kaçakçılığı, saldırı, gasp ve haraç kesme suçlarından tutuklandı. 2004'teki duruşmasında suçlarını itiraf etti ve dokuz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sınır Dışı ve Türkiye Dönemi:

Edirne İpsala'da çeltik üreticisi mutsuz! Edirne İpsala'da çeltik üreticisi mutsuz!

2008'de Türkiye'ye sınır dışı edildi. İzmir'e yerleşen Arabacı, sahte Bulgar pasaportu ile Almanya'ya pek çok kere giriş çıkış yaptı. 2015 yılında İspanyol yetkililer, Arabacı için Avrupa Birliği genelinde geçerli olan bir tutuklama emri çıkardı.

2020 Yılı ve Sonrası:

Hakkında İzmir Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş resmi belgede sahtecilik suçundan 2 yıl 7 aylık hapis cezası bulunan Necati Arabacı, 2020 yılında Çeşme’de yakalanıp tutuklandı. Bodrum’da 2019 yılında Ahmet Atik'in yaşamını yitirdiği ve yanındaki 1 kişinin de yaralandığı olayın azmettirici olduğu iddiasıyla, 10 Temmuz'da liderliğini yaptığı çetenin 2 üyesi ile birlikte Çeşme'de yakalanmıştı. Arabacı, sevk edildiği Bodrum Adliyesi'nde tutuklanmış, ancak cezaevinde 10 gün yattıktan sonra tahliye edilmişti.

Ayhan Bora Kaplan ile Necati Arabacı'nın İlişkisi

Necati Arabacı'nın, Türkiye'de yakalanan Ayhan Bora Kaplan ile yakınlığı biliniyor. Ayhan Bora Kaplan’ın yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanması sonrası, Necati Arabacı'nın adı tekrar gündeme geldi. Arabacı'nın Hells Angels motor kulübü liderliği ve suç örgütü faaliyetleri ile bilinen Kaplan ile ilişkisi, medyada geniş yer buldu.

Hells Angels ve Liderlik

Necati Arabacı, Hells Angels motor kulübüne 1990 yılında üye oldu ve kulüp içindeki Türk motorcular sayesinde gücünü artırdı. Hells Angels, dünya genelinde bilinen bir motor kulübü olmasının yanı sıra, suç örgütü faaliyetleriyle de tanınıyor.

Necati Arabacı, Türkiye ve Avrupa'da çeşitli suçlardan dolayı yargılanmış ve tutuklanmış bir isim. Hells Angels motor kulübü lideri olarak bilinen Arabacı, Ayhan Bora Kaplan ile yakınlığı ve suç örgütü faaliyetleriyle gündemde kalmaya devam ediyor.

Merak edilenler

1. Necati Arabacı kimdir?
Necati Arabacı, Hells Angels motor kulübü lideridir ve çeşitli suçlardan dolayı yargılanmış ve tutuklanmış bir isimdir.

2. Necati Arabacı kaç yaşında ve nerelidir?
Necati Arabacı, 1972 yılında Almanya'nın Köln şehrinde doğmuştur ve 51 yaşındadır.

3. Necati Arabacı'nın suç dosyaları nelerdir?
Necati Arabacı, fuhuş, insan kaçakçılığı, saldırı, gasp, haraç kesme ve sahtecilik suçlarından yargılanmış ve tutuklanmıştır.

4. Necati Arabacı'nın Ayhan Bora Kaplan ile ilişkisi nedir?
Necati Arabacı'nın, Türkiye'de yakalanan Ayhan Bora Kaplan ile yakınlığı bilinmektedir. Arabacı, Kaplan ile ilişkisi ve suç örgütü faaliyetleriyle gündeme gelmiştir.

5. Hells Angels motor kulübü nedir?
Hells Angels, dünya genelinde bilinen bir motor kulübüdür ve aynı zamanda suç örgütü faaliyetleriyle tanınmaktadır.