Hamilelik sürecinde Türk televizyon tarihinin en popüler dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'ni izleyen bir anne, bebeğini ünlü karakter Tombalacı Mehmet'e benzetti. Sosyal medyada büyük ilgi gören bebek, karakterin oyuncusu Mehmet Çolak'a olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Bebek ve Tombalacı Mehmet Benzerliği
Anne, bebeğinin fotoğraflarını paylaşarak, "Ben nereden bilebilirdim hamileyken Kurtlar Vadisi izlerken çocuğumun Tombalacı'ya benzeyeceğini" ifadelerini kullandı. Bebeğin Tombalacı Mehmet rolünü oynayan oyuncu Mehmet Çolak'a olan benzerliği, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

Sosyal Medyada Viral Paylaşım

MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 18 Eylül eleme adayları belli oldu! MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 18 Eylül eleme adayları belli oldu!

Bebeğin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Kullanıcılar, bebekle ilgili "Bire bir aynısı" ve "Umarım onun gibi iyi bir sanatçı olur" gibi yorumlar yaparak, benzerliği övdü. Bu paylaşım, Kurtlar Vadisi ve Tombalacı Mehmet karakterinin popülerliğini bir kez daha gözler önüne serdi.