- Giresun'da közle ısıtılan taş fırında saatlerce pişirilen ve soğuk tüketilen oğlak kebabı, memleketlerine gelen gurbetçiler tarafından yurt dışına da...
Sofralarınıza geleneksel bir dokunuş katmaya ne dersiniz? Kilis Tava, hem lezzeti hem de yapım kolaylığı ile herkesin favorisi olmaya aday....
Türkiye'nin dört bir yanından çeşitli lezzetler bulunuyor ve Afyonkarahisar'ın özel lezzetlerinden biri olan mercimekli bükme, çay saatlerinin vazgeçilmezlerinden. Bu lezzet,...
Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir lezzet arayışındaysanız, Gaziantep'in geleneksel alaca çorbası tam size göre! Bu besleyici ve doyurucu tarif,...
Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dizisinde Ferit ve Seyran'ın Kazım Ağa'nın evine gitmesi ve Kazım'ı Antep usulü şekerli...
Bayat ekmeklerinizi çöpe atmayın! Songül Kaya’dan leziz ve pratik Çemenli Tirit tarifi ile ekmeklerinizi değerlendirin. Songül Kaya, bayat ekmeklerle hazırlanan...
MasterChef programı ile gün yüzüne çıkan eşsiz bir Gaziantep lezzeti: Astarlı Sütlaç! Gaziantep yöresine özgü ve MasterChef programıyla popüler olan...