Venedik Film Festivali Haberleri

Venedik Film Festivali haberleri ve güncel Venedik Film Festivali gelişmeleri, Venedik Film Festivali ile ilgili tüm video, Venedik Film Festivali fotoğrafları ve Venedik Film Festivali haberleri Çorum Osmancık Haber - Son Dakika Çorum Haber sitemizde


Gündem

Venedik Film Festivali'nde Özge Gürel, iddialı elbise tercihiyle göz doldurdu. Gürel, Venedik'te kırmızı halıda büyüleyici bir görünümle dikkat çekti.

Gündem

Oyuncu Melis Sezen, Venedik Film Festivali’nde sütyensiz elbisesi ve pozlarıyla gündem oldu. Fenomen Tansu Dayan da oyuncunun hareketlerini tiye aldı.

Gündem

Melis Sezen’in Venedik’te sütyensiz verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. Genç oyuncunun cesur seçimleri yabancı basında da büyük ilgi gördü.

Gündem

Demet Özdemir Venedik Film Festivali’nde aldığı ödülle gururlandırdı. Ünlü oyuncunun filtresiz ve shopsuz hali ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Gündem

Venedik Film Festivali’ne katılan Dilan Çiçek Deniz, festivaldeki görünümleriyle dikkat çekti. Siyah ışıltılı tüllü elbisesiyle kusursuz bir şıklık sergileyen oyuncu,...