Dilan Çiçek Deniz, Venedik Film Festivali’nde siyah ışıltılı tüllü elbisesiyle kırmızı halıda boy gösterdi. Oyuncunun festival tarzına sosyal medyadan çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Son günlerde yüzündeki değişimle dikkat çeken ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, bir markanın davetlisi olarak bu yıl 80'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katıldı. Festival tarzıyla dikkat çeken Deniz'in iddialı ve cesur tarzına yorum yağdı.
Özel hayatı ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in adı son olarak Oğuzhan Koç ile anıldı. Çıkan haberleri jet hızıyla yalanlayan Deniz, sosyal medya hesabından isyan etti.

Güzel oyuncu şimdi de festival tarzıyla kendine hayran bıraktı. Ünlü bir markannın Türkiye elçisi olak bu yıl 80'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katılan Dilan Çiçek Deniz kırmızı halıdaki görünümleriyle beğeni topladı.

Siyah ışıltılı tülden bir elbise giymeyi tercih eden Dilan Çiçek Deniz'in tarzı çok beğenildi. Ünlü ismin iddialı pozlarına sosyal medyada; 'Çok güzelsin', 'Harika görünüyorsun', 'Hala taş gibi', 'Bu ne güzellik?' gibi yorumlar yapıldı.

Naci Görür daha önce uyarmıştı! Tunceli’de korkutan deprem Naci Görür daha önce uyarmıştı! Tunceli’de korkutan deprem