Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki ilk maçında Alman temsilcisi RASTA Vechta ile karşı karşıya geliyor. Sarı-kırmızılı ekip, D Grubu’nda Promitheas Patras, ERA Nymburk ve RASTA Vechta ile mücadele edecek. Bu heyecan dolu maç, Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak ve basketbolseverler için büyük bir önem taşıyor.

Galatasaray - RASTA Vechta Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Sivasspor, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü Sivasspor, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, 1 Ekim Salı günü RASTA Vechta'yı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve maç öncesi ısınmalar, analizler ve son dakika gelişmeleriyle basketbol keyfi doruğa çıkacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli mücadele, Tivibu Spor 1 üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı Tivibu Spor 1 kanalından izleyerek, canlı yayının heyecanını kaçırmadan takip edebilirsiniz. Eğer Tivibu üyeliğiniz yoksa, dijital platformlar üzerinden maç yayınını izleme fırsatını da değerlendirebilirsiniz.

Basketbolseverler için nefesleri kesecek bir maç olması bekleniyor. Galatasaray'ın Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapma arzusuyla sahaya çıkacağı bu mücadele, sezonun gidişatı açısından da büyük önem taşıyor.

Maç yayını ve maçla ilgili diğer detaylar için Tivibu platformunu takip edebilir veya maç gününe kadar sosyal medyada güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.