Lider Galatasaray, Süper Lig'de Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, bu maçı kazanmaları halinde Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman galibiyet serisine imza atacak. Galatasaray'da defans oyuncusu Kaan Ayhan'ın sarı kart ceza sınırında olması ve muhtemel ilk 11 seçimleri, maç öncesi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Galatasaray'ın Antalyaspor Maçı Muhtemel 11'i Belli Oldu! Kaan Ayhan Ceza Sınırında

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray, bu önemli müsabakayı kazanarak deplasman galibiyet serisini rekor seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Peki, Galatasaray Antalyaspor maçı ilk 11'i nasıl olacak? İşte merakla beklenen muhtemel kadro...

Antalyaspor Galatasaray Maçı Muhtemel 11

Süper Lig'de deplasmanda 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Antalyaspor maçında sahaya güçlü bir kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Kaan Ayhan, sarı kart ceza sınırında bulunurken, maçta kart görmesi halinde Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

İşte Galatasaray’ın muhtemel 11’i:

Muslera
Kaan Ayhan
Sanchez
Abdülkerim Bardakcı
Ismail Jakobs
Yunus Akgün
Lucas Torreira
Gabriel Sara
Roland Sallai
Victor Osimhen
Mauro Icardi

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 9 maça çıkarmayı başardı. 8 karşılaşmada 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip, bu süreçte topladığı 22 puan ile ligin zirvesinde yer alıyor.

Antalyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Samsunspor-Fenerbahçe Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler Samsunspor-Fenerbahçe Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Maç, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Antalyaspor ise topladığı 8 puan ile ligde 14. sırada yer alıyor ve bu maçtan alacağı sonuç ile alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.