İsrailli oyuncu Gal Gadot, yeni paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Wonder Woman olarak tanınan yıldızın transparan elbisesi, 1 milyon beğeni barajını kısa sürede aştı.

Wonder Woman filmiyle şöhretine şöhret katan İsrailli oyuncu Gal Gadot, geçtiğimiz günlerde yapay zeka tarafından belirlenen en güzel Hollywood yıldızları listesine girmeyi başarmıştı. Sosyal medyada epey aktif olan Gal Gadot, son paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Transparan bir elbise giyen yıldıza kısa sürede 1 milyona yakın beğeni geldi.

38 yaşındaki ünlü oyuncu Gal Gadot, ABD'li bir dergi için kamera karşısına geçti.

Kusursuz fiziğiyle hayran bırakan Gal Gadot'a takipçileri övgü dolu yorumlar yağdırdı.

Baştan aşağı siyahlara bürünen Galgadot'un transparan stili bakana bir daha baktırdı.

Herhangi bir aksesuar tercih etmeyen yıldız, bir sonraki karelerde ise maskülen bir tarzla sevenlerinin karşısına çıktı.

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Çizgili oversize ceketinin içine beyaz saten bir bluz giyen Gal Gadot, siyah eldivenleriyle dikkat çekti.

Gal Gadot'un üçüncü kıyafeti de siyahtı. Derin göğüs dekoltesiyle nefes kesen oyuncu, ayakkabı olarak ise kahverengi çizmeler tercih etti.

18 yaşında Miss Israel tacını giyen Gal Gadot, 2 yıl boyunca İsrail Savunma Kuvvetleri'nde zorunlu askerlik yaptı. 

Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Gisele Yashar ve DC Comics filmlerinde canlandırdığı Wonder Woman karakteriyle tanınırlığını artırdı.

2004 yılında İsrail Güzeli seçilen Gal Gagot, Miss Universe'de ülkesini temsil etti.