Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı "Kötü Adamın 10 Günü"nden ilk fragman yayınlandı. Ay Yapım’ın yapımını üstlendiği film, 18 Ağustos’ta yayına girecek. 

Netflix, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan üçlemenin ikincisi "Kötü Adamın 10 Günü"nün tanıtım fragmanını paylaştı. Başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı filmin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstleniyor.

İlayda Alişan, Şenay Gürler, Esra Ronabar, İlayda Akdoğan, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik gibi isimlerin yer aldığı filmin ikincisinde kadroya Nur Sürer, Mahir Günşiray, Hazal Subaşı ve Hazal Filiz Küçükköse katılıyor.

Filmin konusu şöyle: 

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Hayatta sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra kötü bir adam olmaya karar veren Sadık, köşkte işlenen tuhaf bir cinayeti çözmeye çalışır. Aksiyon dolu üçlemenin ikinci filminde; mafya adamları, ve sadist katillerin karanlık dünyasına bir kez daha adım atmak zorunda kalan Sadık’ı çok daha tehlikeli tuzaklar bekliyor.

Ay Yapım’ın yapımını üstlendiği "Kötü Adamın 10 Günü", 18 Ağustos’ta yayına girecek.