Kuruluş Osman'ın 6. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. ATV'nin izlenme rekorları kıran tarihi dizisi, izleyicilerini her çarşamba ekran başına kilitlemişti. Peki, Kuruluş Osman bu hafta (25 Eylül) yeni bölümüyle ekranlarda olacak mı? İşte Kuruluş Osman 6. sezon başlangıç tarihi hakkında merak edilenler.

Şehit polis Şeyda Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Şeyda Yılmaz olayı nedir? Şehit polis Şeyda Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Şeyda Yılmaz olayı nedir?

Kuruluş Osman 6. Yeni Sezon Bu Hafta Başlıyor Mu?

Kuruluş Osman’ın 6. yeni sezonu bu hafta başlamıyor. Henüz yeni sezonun yayın tarihi netleşmiş değil. Dizi hayranları büyük bir sabırsızlıkla bu tarihi bekliyor ancak ATV tarafından resmi bir açıklama yapılana kadar dizinin yeni bölümleri için biraz daha beklemek gerekecek. Yayın tarihi açıklandığında bu sayfadan güncel bilgileri öğrenebilirsiniz.

ATV 25 Eylül 2024 Çarşamba Yayın Akışı

Kuruluş Osman dizisinin bu hafta başlamaması sebebiyle ATV'nin 25 Eylül 2024 Çarşamba günkü yayın akışı şu şekilde olacak:

06:00 Benim İçin Üzülme
08:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
13:00 atv Gün Ortası
14:00 Sen Anlat Karadeniz
16:00 Esra Erol’da
19:00 atv Ana Haber
20:00 Yerli Dizi - Tekrar
23:20 Yerli Dizi - Tekrar
02:00 Ateş Kuşları 5. Bölüm
05:00 Benim İçin Üzülme

Kuruluş Osman'ın Yeni Sezonunda Neler Bekleniyor?

Dizinin yeni sezonunda Osman Bey’in fetihleri ve devleti büyütme mücadelesi daha da yoğunlaşacak. Geçtiğimiz sezonda yaşanan tarihi olaylar, yeni sezonda büyük sürprizlerle devam edecek. İzleyiciler, Osmanlı Devleti’nin temellerinin daha sağlam atıldığı bu dönemi sabırsızlıkla bekliyor.