Geçtiğimiz yıl basketbolcu Cedi Osman ile dünya evine giren ve dolu dizgin aşk yaşayan ünlü oyuncu, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Şahin, Muğla Bozbük'te geçirdiği yaz tatilinden kırmızı bikinili bir poz paylaştı. Ünlü oyuncunun bronzlaşmış tenine tercih ettiği kırmızı bikini ve pareosuyla kapattığı kalçası, hayranlarını mest etti.

Bu çarpıcı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alırken, kullanıcılardan gelen yorumlar da oldukça ilgi çekiciydi. 'Ve Tanrı kadını yarattı', 'Fizik şov', 'Maşallahın var Ebru', 'Bu güzellik ne' gibi yorumlarla beğeni yağan paylaşım, Şahin'in ne kadar sevildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ebru Şahin, profesyonel kariyerinin yanı sıra sosyal medya etkileşimleriyle de takipçilerinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Her paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, bu son paylaşımıyla da hem hayranlarını hem de sosyal medya kullanıcılarını büyülemeyi başardı.

Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?