Filmde, "Bizum Hoca" lakabını taşıyan bir adamın, köyüne bir türlü imam atanamaması sonucunda imam olarak kabul edilmesi ve ardından yaşanan olaylar konu ediliyor. Filmin çekimleri, gerçekçilik unsurunu ön planda tutmak adına, Trabzon'un pitoresk köylerinde gerçekleştirildi. Sinema severler, 2020'de vizyona giren bu filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyebilecek.

Bizum Hoca 2, Karadeniz'in doğal güzelliklerini ve eşsiz karakterlerini yansıtırken, aşkın, nefretin, neşenin ve tutkunun Karadenizcesini gözler önüne seriyor. Filmin merkezinde, birbirlerine inatla direnen kadınların ve erkeklerin hikayesi var. Karadeniz kadınlarının erkekleri diz çöktürme çabaları ve erkeklerin de kadınları abluka altına alıp direnişlerini kırma çabaları filmde eşsiz bir biçimde işleniyor.

Özgür Özel’den dikkat çeken açıklama: 1 litre rakı 140 lira olacak Özgür Özel’den dikkat çeken açıklama: 1 litre rakı 140 lira olacak

Bizum Hoca 2'nin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Alay Cihan, Tuğba Çom, Fatih Topçuoğlu, Onur Dilber ve Seymen Aydın. 

Eğer siz de keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız, Bizum Hoca 2'yi kaçırmayın! Karadeniz'in renkli dünyasına adım atın, hem güleceğiniz hem de düşüneceğiniz bir yolculuğa çıkın.