"Sadakatsiz" dizisindeki Derin karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Melis Sezen, şimdilerde Murat Ünalmış ile "Gülcemal" dizisinde rol alıyor. Dizi dışında aktif sosyal medya kullanıcısı olan Sezen, son olarak ünlü oyuncu Eda Ece'nin düğününde yer aldı ve burada giydiği derin sırt dekolteli siyah elbisesi ile büyük beğeni topladı.

Düğün sırasında çekilen fotoğraflarını Instagram üzerinde paylaşan Sezen, takipçilerinin yoğun ilgisini çekti. Kısa süre içinde binlerce beğeni ve yüzlerce olumlu yorum alan fotoğraflar, Sezen'in sofistike ve cesur stilini yansıtıyor.

Özgür Özel’den dikkat çeken açıklama: 1 litre rakı 140 lira olacak Özgür Özel’den dikkat çeken açıklama: 1 litre rakı 140 lira olacak

İstanbul, Silivri'de doğan ve lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Melis Sezen, 12 yaşından itibaren drama eğitimine başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. İlk televizyon deneyimini 2016-2017 yılları arasında "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisiyle yaşayan Sezen, o günden bu yana başarılı bir kariyer yolculuğuna imza attı.