Özdemir, 8 ay evli kaldığı Oğuzhan Koç'tan boşandıktan sonra Yunanistan'ın başkenti Atina'da 400.000 Euro değerinde bir ev alarak gündeme gelmişti. Şimdi de tatil için Yunanistan'da olan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Demet Özdemir, sosyal medyada aktif olmayı sevdiği bilinen isimlerden biri. Ünlü oyuncu, son paylaşımında beyaz ve dekolteli mini elbisesiyle havuz başında poz verdi. Paylaşımına 'Nite nite' yani 'İyi geceler' notunu ekleyen Özdemir, hayranlarının yoğun beğenisini aldı.

Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay'ın yeni aşk mı? Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay'ın yeni aşk mı?

Bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Fotoğrafı beğenenler arasında pek çok ünlü isim de bulunuyor. Kullanıcılar, Demet Özdemir'in paylaşımına 'Seni gülümserken görmek çok güzel', 'Bu güzellik şaka mı?', 'Dünyanın en parlak yıldızı' gibi olumlu yorumlarda bulundular.

Demet Özdemir, dikkat çekici güzelliği ve fit vücuduyla tatilin keyfini çıkarıyor. Sosyal medyadaki aktifliği ve paylaştığı göz alıcı fotoğraflarla trend olmayı başaran Özdemir, tatilini tam anlamıyla doya doya yaşıyor gibi görünüyor.

Özdemir'in tatil heyecanını ve sosyal medyadaki aktifliğini öne çıkarırken, aynı zamanda onun neşeli ve enerjik kişiliğine de ışık tutuyor.