Survivor'ın son şampiyonlarından Nisa Bölükbaşı, Survivor serüvenini tamamlamasının üzerinden bir yıl geçmesiyle adına yapılan övgü dolu paylaşımlarla dikkat çekti. Twitter'da bir kullanıcı, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk yıl dönümüne özel bir paylaşım yaparak, "Survivor tarihinde ve gelecek tarihlerde hiçbir yarışmacının ulaşamayacağı bir seviye. Tarihin en çok sevilen yarışmacısı ve bugünün yıl dönümü" şeklinde ifadeler kullandı.

Pop müziğinin ünlü ismi ve aynı zamanda Survivor'ın yakından takipçisi olan Demet Akalın, bu paylaşıma "Bayram şakası herhalde" yorumuyla karşılık verdi.

Şampiyon Nisa Bölükbaşı ise, Demet Akalın'ın yorumuna esprili bir dille yanıt vererek, "Kabul et, gizli hayranımsın :) yerim seni" dedi.

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Nisa Bölükbaşı, Survivor 2022 sezonunda elde ettiği şampiyonlukla tanınmasının yanı sıra, Survivor All Star'da Adem Kılıççı ile son ikiye kalarak büyük beğeni kazanmıştı. Ayrıca yine Survivor'da tanıştığı Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşk ve ardından Ogeday Girişken ile başlayan ilişkisi ile de sıkça gündeme gelmişti.

Nisa Bölükbaşı ve Demet Akalın arasındaki bu esprili atışma, sosyal medyada geniş yankı buldu ve pek çok kişi tarafından konuşulmaya devam ediyor.